Bouwen aan een duurzame toekomst!


Residentie Fantasia in het centrum van Pelt zal onder andere worden uitgerust met individuele geothermische warmtepompen met passieve koeling, een hoog vermogen aan zonnepanelen, een omvangrijk retentie- en irrigatiesysteem onder de gemeenschappelijke tuinen voor een duurzaam oppervlaktewaterbeheer, de vooraanleg voor het performant en slim laden van elektrische voertuigen conform de laatste richtlijnen voor de brandveiligheid, een eigen postlokaal met digitale brievenbussen en pakjesboxen, een digitale conciƫrge en veel meer!

Naar aanleiding van het op de markt brengen van deze bijzondere residentie besteedde ook de pers er al aandacht aan met een artikel in Het Belang van Limburg en in het Nieuwsblad: “Woonproject Fantasia verwelkomt eerste bewoners in 2025”.

De eerste fase van de afbraakwerken en het bouwrijp maken van het terrein zijn al begin juni gestart, iets dat opmerkzame reporter Geert Van Baelen ook niet was ontgaan: “Speelgoedwinkel Fantasiashop maakt plaats voor 53 appartementen”.

Wij wensen het voltallige team van Vastgoed Fransen uiteraard heel veel succes met de verkoop van dit unieke woonproject!

Meer informatie: www.fantasiapelt.be.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u uw projectgrond laten ontwikkelen of wenst u meer informatie over onze projecten? Of heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons