Stado BVBA

Stado

Uw partner bij projectontwikkeling

Over Ons

Over Stado

De ontwikkeling van een appartementsproject is niet meer zo vanzelfsprekend doordat de regelgeving steeds complexer wordt. Het ontwerp moet tegenwoordig voldoen aan tal van moeilijk verenigbare wetten, verordeningen en decreten. Ook de technische eisen waaraan een gebouw moet beantwoorden worden steeds strikter en uitgebreider.
​​​​​​​
Stado beschikt over de nodige kennis en competente partners om dit complexe proces tot een goed einde te brengen.

Ontdek Meer

Onze projecten

Ontdek Meer

Huidige projecten

Neem zeker eens een kijkje naar de nieuwe projecten waar we mee bezig zijn.

​​​​​​​

Enkele realisaties

Wilt u weten welke projecten wij in het verleden al gerealiseerd hebben? Hier vindt u een greep uit onze opgeleverde projecten.

Bent u op zoek naar een partner projectontwikkelaar of een nieuwbouwappartement?

Contacteer Ons

Grondeigenaars

Bent u eigenaar van een projectgrond?

U bent eigenaar van een bebouwd of onbebouwd perceel dat in aanmerking komt voor de realisatie van een appartementsproject?

Graag zoeken wij samen met u naar de oplossing die het best bij u past. Er zijn immers tal van mogelijkheden voor de ontwikkeling van een nieuwbouwproject op uw perceel.

Ontdek Meer

Laatste Nieuws

FAQ

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt u altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u uw projectgrond laten ontwikkelen of wenst u meer informatie over onze projecten? Of heeft u een algemene vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden u zo snel mogelijk.

Contacteer Ons